MOTORHISTORISKA DAGEN

Motorhistoriska dagen i Balteryd är föreningens största evenemang och höjdpunkt från att föreningen startades hölls detta varje år men från år 2005 beslutade Tibro Motorhistoriska Förening att hålla Motorhistoriska dagen vartannat år då evenemanget växte sig så stort. Både besökare och utställare kommer långväga för att besöka oss eller att få visa upp sina historiska fordon och maskiner i omgivningarna runt hembyggdsgården Balteryd i Tibro. Det är tändkulemotorer, mopeder, motorcyklar, traktorer, lastbilar, ångvältar, grävmaskiner. Man kan säga att det dyker upp allt möjligt som är klassat som historiskt eller veteranklassat.

Här på sidan kan ni se lite av vad som har bjudits på under de år vi har genomfört Motorhistoriska dagen i Tibro från 2004 och framåt. För våra övriga fotoalbum från våra andra evenemang och utflykter hittar ni på vår Facebooksida via länken nederst på sidan och en del finns i vårat bildarkiv. Om ni söker digitala bilder från Motorhistoriska dagen före år 2005 och ni hittar bilder från den tiden så meddela gärna oss på Tibro Motorhistoriska Föreningen, för vi söker också efter bilder från den tiden.

Bilder från motorhistoriska dagen

(Klicka för att förstora)

Motorhistoriska dagen 2019

Motorhistoriska dagen 2017

Motorhistoriska dagen 2017

Motorhistoriska dagen 2015

Motorhistoriska dagen 2015

Motorhistoriska dagen 2013

Motorhistoriska dagen 2013

Motorhistoriska dagen 2011

Motorhistoriska dagen 2011

Motorhistoriska dagen 2009

Motorhistoriska dagen2009

Motorhistoriska dagen 2007

Motorhistoriska dagen2007

Motorhistoriska dagen 2005

Motorhistoriska dagen2005

Motorhistoriska dagen 2004

Motorhistoriska dagen 2004

Vill ni se fler bilder får ni gå till vårT bildarkiv eller våra sidor på Facebook eller Flickr där vi även har våra bilder från våra övriga evenemang och utflykter som vi ägnar oss åt emellan Motorhistoriska dagen.

På Facebook är vi mest aktiva med album och uppdateringar, samt delar även bilder från egna resor som inte alltid är i föreningens regi. Så följer ni oss på Facebook missar ni inte någonting.

Tibro Motorhistoriska Förening på Flickr används vi mer som en back-up för våra bilder, samt för att kunna visa våra album ni hittar här på vår hemsida.

Blandade FILMER FRÅN MOTORHISTORISKA DAGar

Vi har samlat några klipp här från några olika år, men ni hittar alla våra små filmklipp på vår Youtubekanal.